TV OG FILM

Iværksætteri og barsel er omdrejningspunktet i denne TV-debat mellem erhvervsminister Simon Kollerup, Roccamore-founder Frederikke Antonie Schmidt og diversitetskonsulent Lisbeth Odgaard Madsen fra Potential Co. Debatten rummer gode eksempler på udfordringer for kvindelige iværksættere, konkrete forslag til nye barselsordninger og klare holdninger til begge dele – og en fælles ambition om flere kvindelige iværksættere

Pernille Caroline Lotus er partner i Skandinaviens største bureau for influencere, WeAreCube, hvor hun sidder i bestyrelsen som eneste kvinde. Pernille lægger ikke skjul på, at det er en hård opvækst i Greve med en kræftsyg mor, stoffer og lange perioder, hvor hun og storebroderen måtte klare sig alene. Se interviewet med Pernille Lotus, der blev optaget på Matrikel 1 i København, her.

Louise Ertman Baunsgaard havde ellers en fin karriere med et fast og godt job. Men på en rejse til Australien fandt hun ud af, at hun kedede sig. Hun sagde op, for at give efter for iværksættergenet, starte sin egen virksomhed og arbejde med noget, hun brændte for. I 2003 grundlagde hun virksomheden LETZ SUSHI, der hurtigt voksede til en restaurantkæde. Louise Ertman Bunsgaard solgte LETZ SUSHI i 2017 og bruger i dag sin tid på at rådgive nye iværksættere og investere som business angel.

Vi har haft besøg af den sødeste baby Vigga, og hendes mor Lisbeth Odgaard Madsen, som er founder og CEO i Potential Company. Det er der kommet en fantastisk snak ud af, hvordan gamle mønstre om hvordan kninder og mænd forventes at opføre sig, når de får børn, og hvordan man bryder de mønstre. Tusind tak til vores location sponsor Matrikel1, en iværksætter hub i hjertet af København.

Created by Inspire Film 2021