top of page

JULIE BRUUN

INVESTOR

Julie Bruun 2_edited.jpg

at holde skæbnen i hånden - og sælge den

Da vi mødte Julie Bruun første gang i Kvindekompagniet x NextGen, havde hun overtaget sin fars livsværk, CP, og var godt i gang med en modernisering af virksomheden. For Julie Bruun er netop den type NextGen med et særligt drive, som tilsyneladende er gået i arv i familien, og som Center for ejerledede virksomheders Nextgen-projekts forskning har afdækket.

Julie Bruun havde en plan med familieværket  Men undervejs havde branchen konsolideret sig, aktørerne var blevet færre og større, og hun vidste, at der en dag også ville komme en større virksomhed og tilbyde at købe hende ud af familienvirksomheden. Netop det skete netop før hun anede det, og pludselig havde hun afsluttet en familieejet æra, og havde solgt sin virksomhed og dermed i princippet også alle virksomhedens trofaste medarbejdere, hvoraf mange var "gået i arv" sammen med virksomheden.

 

 

 

 

 

Men hun var ikke i tvivl om, at det var det rigtige at gøre. "Mine forældre ville have vendt sig i deres grav, hvis jeg ikke havde gjort det", fortæller hun i podcasten.  Netop dette er et vilkår for mange nextgens i disse år, hvor mange brancher ændrer struktur fra at huse mange mindre virksomheder til at samles i større koncerner, og Julie fortæller i dette sidste afsnit  podcastens 2. sæson sin personlige historie om hvad der skete, hvordan hun håndterede det, og hvilke reaktioner hun fik. 

At blive gift, få børn og købe villa er piece of cake i forhold til at sætte et 

punktum for en historie, der har defineret hele dit liv.

Julie Bruun, Ejerleder, Investor

»

«

Lyt til podcasten, der hvor du finder dine podcasts

bottom of page