top of page

helene aagaard

diversity factor

Efter en mangeårig karriere inden for strategi og kommunikation har Helene Aagaard kastet sig ind i kampen for diversitet på arbejdspladserne. Det gør hun via platformen GoGetty og som direktør og partner i konsulenthuset Diversity Factor, der rådgiver virksomheder om inklusion, og hvordan man skaber en kultur, hvor alle tør være sig selv, når de møder på arbejde.

Helene mener, at det er vigtigt at gøre op med billedet af den typiske iværksætter og huske de mange ”usynlige iværksættere” – som for eksempel tandlæger, frisører og selvstændige behandlere.

Som iværksætter har hun kæmpet mest med sig selv og sin dårlige samvittighed. Over at skulle prioritere mellem virksomhed og familie, men hun oplever samtidig nu en stor frihed og fleksibilitet i tilværelsen.

»

Det handler i bund og grund om at skabe rum og lige muligheder for alle og ikke bare for den hvide mand. Det er ikke fordi, den hvide mand er ond. Han er sød og god og rar, og han lider også under dette system.

«

Helene Aagaard, Diversity Factor

»

Det der med at kunne få lov til at styre sin egen tid selv reducerer følelsen af at være presset eller stresset. Vi ved jo fra mennesker, der får stress, at det er fordi, de har ansvar for noget, som de ikke selv har indflydelse på.

«

Helene Aagaard, Diversity Factor

»

Hvis jeg skal være helt ærlig, så kæmper jeg mest med dårlig samvittighed. Når man er iværksætter, prioriterer man jo hele tiden sig selv og sin egen forretning.

«

Helene Aagaard, Diversity Factor

bottom of page