top of page

MARIE LOMMER BAGGER

CEO, MESURELET

Iværksætteren Marie Lommer Bagger drømmer om at gøre en forskel i sundhedsvæsener verden over - intet mindre - og hun er godt på vej.  Som sygeplejerske ‍ på Rigshospitalet vidste hun, hvor afgørende for sygdomsforløbet det såkaldte væskeregnskab er. Altså målinger af patientens afføring og urin. Hun vidste også at de nuværende målemetoder primært var manuelle, besværlige og ikke særligt værdige for patienten. Så det satte Marie Louise Bagger sig for at ændre.

 

 

Hun og hendes daværende business partner udviklede verdens første væskeregnskabs-toilet, Measurelet, der kan lave automatiserede målinger af patienters afføring. Det betød, at hun i de første år gik direkte fra en fast løn som sygeplejerske til iværksætterens økonomiske usikkerhed.

 

Bekymringer? Njah, "det går nok", var hendes primære indskydelse. Måske fordi hun selv var vokset op i en familie med selvstændige forældre med egen tandlægeklinik. Det er usædvanligt at sygeplejersker starter selvstændig virksomhed, men Marie Lommer Bagger mener, hun har fået et drive med hjemmefra, som gør at hun tør.

»

Hvis jeg kan lave en revolution med det her produkt, så synes jeg, det er sejt.

«

Marie Lommer Bagger, CEO, Measurelet

»

Jeg tænkte, at der intet var at tabe. Kun noget at vinde

«

Marie Lommer Bagger, CEO, Measurelet

Lyt til podcasten, der hvor du finder dine podcasts

bottom of page