top of page

christian arnstedt

blazar capital - Løvens hule

Serieinvestor og iværksætter Christian Arnstedt tror på, at rollemodeller og nogen at spejle sig i er meget vigtigt for at skabe en kvindelig iværksætterkultur. Derfor er alle succeshistorierne om kvindelige iværksættere en måde at inspirere flere kvinder til at prøve kræfter med tilværelsen som iværksætter.

Selv gør Christian sig umage for at lægge køns-bias fra sig, når han investerer i nye virksomheder, og i en sæson af programmet ’Løvens hule’ endte han med at sende fire af sine fem investeringer i retning af virksomheder stiftet af kvinder. Ganske enkelt fordi de var seje kvinder, som kom med nogle gode virksomheder.

Christian peger på medinvestor Mia Wagner som en god rollemodel for kvinder, og han forsøger med sine 32 år selv at være rollemodel for unge iværksættere, så de får inspiration til den rejse, der venter dem.

»

Kommunikationsformen kan være lidt anderledes, hvor kvinder fortæller om deres forretning en smule underspillet i forhold til mænds måde at fortælle om det samme. Når en mand siger noget, er det nogle gange ”plus moms”, og når en kvinde siger noget, er det nogle gange ”minus moms"

«

Christian Arnstedt, Blazar Capital

»

For at være iværksætter skal du nok være en lille smule tosset. Der er større sandsynlighed for, at en ny virksomhed ikke lykkes, end at den lykkes, så du har alle odds imod dig, og man skal have en ekstra grad af optimisme for at turde tage springet

«

Christian Arnstedt, Blazar Capital

»

Der ville ikke være ret mange, der ville synes, det er inspirerende at være iværksætter, hvis det er ensbetydende med, at man ikke kan have børn. Så ville jeg heller ikke selv være blevet iværksætter, så det må man bare få til at fungere. Der er jeg bevidst om, at jeg kommer til at skulle indrette mit liv anderledes

«

Christian Arnstedt, Blazar Capital

bottom of page