top of page

marlene westergaard

wioga

Da Marlene Westergaards mand døde for fem år siden, blev genoptagelsen af barndommens interesse for smykker en vej gennem sorgen. Først i det små, men efterhånden blev terapien til et arbejde, og Marlene er nu smykkedesigner på fuld tid og indehaver af WiOGA, som både er en webshop og en fysisk butik.

Der har været mange udfordringer undervejs, men de er til fulde blevet opvejet af stolthed og glæde, når en ny, ukendt opgave er blevet løst med succes. Marlene ser to forskellige typer iværksættere, hvor den ene slags vil tjene masser af penge, mens den anden ønsker at arbejde med sin passion.

Selv hører hun til sidstnævnte og råder andre iværksættere til det samme – også selv om det betyder, at man kan risikere at skulle forsvare, hvorfor ambitionen ikke er vækst og rigdom.

»

Jeg gik ned med stress og havde det rigtigt skidt. Mit arbejde fyrede mig, mens jeg havde det allerværst. Så besluttede jeg mig for at blive selvstændig og designe smykker igen.

«

Marlene Westergaard, WiOGA

»

Jeg føler ikke rigtig, det er arbejde. Når jeg sidder og designer, er det jo min interesse. Det med at jeg ikke er fyldt op med noget, der ikke interesserer mig, gør også at jeg har mere overskud til mine børn.

«

Marlene Westergaard, WiOGA

»

Det er ikke sådan, at jeg tænker, at jeg skal tjene rigtig mange millioner på det her. Men nogle har spurgt, om jeg ikke vil have investorer ind over. Det er typisk mænd. Men min drøm lige nu er, at jeg og mine børn kan leve af det.

«

Marlene Westergaard, WiOGA

bottom of page