top of page

JULIE BRUUN

EJERLEDER, CP Aps

Julie Bruun fra CP ApS blev i 2014 adm. direktør efter sin far for CP ApS, som er markedsledende i Danmark inden for byggepladsindretning og udlejning af byggepladsmateriel. Da hun overtog ledelsen af virksomheden, var hun i 20’erne, og hun havde egentlig ikke planlagt at skulle overtage sin fars livsværk. ”For jeg havde det jo godt der, hvor jeg var,” fortæller hun. Men da han blev syg, foretog de et forholdsvist hurtigt ejerskifte, så hun efter kun et lille års ”oplæring” blev administrerende direktør. Og hun har ikke set sig tilbage siden.

- Jeg hoppede ud i det. Jeg har et motto fra Pippi Langstrømpe, der siger ”det har jeg aldrig prøvet før, så det kan jeg sikkert godt”. Julie var meget ydmyg omkring overtagelsen af virksomheden, fordi hun godt vidste, at der var store forventninger til næste generation.  For én ting var at overtage – noget andet var at performe som ”nextgen” ejerleder.

 

Under Julies ledelse er CP vokset fra cirka 70 til over 140 ansatte. Med tilføjelsen af CP Vest, den første afdeling udenfor Sjælland, skal virksomheden servicere Vestdanmarks byggepladser. Virksomheden vokser stødt både geografisk og i personale. Men størrelse er ikke afgørende for Julie: Målet er snarere, at CP skal være de bedste til det, de gør. Gennem empatisk og handlekraftig ledelse og med devisen om at levere markedets bedste kundeservice og gøre interaktionen med kunden så smidig som mulig, er CP godt på vej til at nå dét mål.

Du kan møde Julie i vores NextGen-podcast. Her fortæller hun blandt andet. om at finde modet til at stole på sin mavefornemmelse, om sine erfaringer som ejerlederdatter, og hvad hun tager med sig fra sin opvækst i ledelsen af familievirksomheden.

»

Det var det nemmeste job at få, men det sværeste at udfylde. 

«

Julie Bruun, Ejerleder, CP Aps

Lyt til podcasten, der hvor du finder dine podcasts

bottom of page