top of page

lisa dalsgaard

goodiepack

Om man er kvindelig eller mandlig iværksætter, er egentligt ikke så afgørende for Lisa Dalsgaard, der i 2016 vandt prisen som Årets kvindelige iværksætter. Men hun er bevidst om, at kønnet kan spille en stor rolle for andre – på godt og ondt.

Tech-virksomheden GoodiePack leverer software, som styrker gæsteoplevelsen i hospitality-branchen, og da Lisa stiftede den i 2015, var der ikke mange kvindelige forbilleder i tech-miljøet. Derfor deler hun nu gerne ud af egne erfaringer, og hendes råd til de unge kvinder er, at man ikke skal lade sig begrænse af, hvad andre måtte tænke om ens køn, idé, forretning og beslutninger.

Rådet er det samme til mændene, for at være selvstændig kræver tro på egne evner – uanset køn.

»

Jeg har jo hængt ud med mændene, og de har jo inspireret mig. Men jeg forstår også godt forskellen på, at man bedre kan identificere sig med en kvinde. Jeg kommer også fra Nordjylland, og nogle gange kan jeg også bedre identificere mig med én fra Nordjylland.

«

Lisa Dalsgaard, GoodiePack

»

Der var piger helt ned til 13-14 år, der for eksempel havde drømt om at starte en webshop. Det overraskede mig meget, hvor vigtigt det var for dem at kunne søge råd hos en, de kunne identificere sig med.

«

Lisa Dalsgaard, GoodiePack

»

I mine øjne er det slet ikke en mulighed ikke at lykkes.

For mig handler det om, at hvis den her vej ikke lykkes, så må jeg jo bare finden en anden vej.

«

Lisa Dalsgaard, GoodiePack

bottom of page