top of page

sahra-josephine hjorth

canopylab

Sahra-Josephine Hjorth står i spidsen for CanopyLAB. Ambitionen er at bygge et globalt læringsfællesskab med CanopyLAB’s digitale og sociale platform. Men da virksomheden startede, så Sahra-Josephine Hjorth egentligt blot sig selv og sin mand, der er medstifter, som et par helt almindelige selvstændige.

Men via et inkubator-program blev de introduceret til iværksættermiljøet med, hvad dertil hører af business angels, venture kapital og investorer. Her mødte de et billede af, at en iværksætter er en umoden ung tech-fyr. Men de fik også nogle muligheder, fordi højgravide Sahra-Josephine og hendes mand var det stik modsatte.

Takket være deres erfaring fra tidligere jobs vidste de, hvordan man navigerer med samarbejdspartnere, deadlines og leverancekrav. CanopyLAB er en anderledes case i iværksættermiljøet, og funding i millionklassen har bidraget til, at deres læringsplatform allerede benyttes globalt af både uddannelses-institutioner, virksomheder og NGO’er.

»

Vi var meget forud med at sige, at platformen skulle være social, fordi folk ønskede at have samtale på tværs af grænser. De synes, vi var nogle crazy hippier. Men der er mange ting, som vi har arbejdet ud fra, der har vist sig at være rigtige.

«

Sahra-Josephine Hjorth, CanopyLAB

»

Vi ser, at der er nogle investors, der kun ønsker at investere i de her typisk unge mænd, som ikke behøver at trække løn i flere år. Måske bor de hjemme hos forældrene og kan leve for stort set ingenting.

«

Sahra-Josephine Hjorth, CanopyLAB

»

Vi har for nylig hentet en investering hjem i Peru, og der ser de businesscasen, og de ser mennesket meget mere, end de ser kønnet.

«

Sahra-Josephine Hjorth, CanopyLAB

bottom of page