top of page

Om OS

KvindeKompagniet er et almennyttigt initiativ, der bl.a. gennem podcast og tv-produktion har som ambition at øge andelen af kvindelige iværksættere i Danmark.

 

KvindeKompagniet tror på værdien af stærke rollemodeller og en fælles indsats, og vi ønsker gennem vores arbejde at inspirere nye generationer af kvindelige iværksættere til at stifte virksomhed og skabe vækst.

 

KvindeKompagniet har sit udspring i det faktum, at kun hver fjerde virksomhed i Danmark er stiftet af en kvinde. Konsekvensen er, at ikke kun iværksættermiljøet, men også samfundet går glip af idéer, talent, jobskabelse og vækst.

 

En af forklaringerne er manglen på rollemodeller. Eksponeringen af kvindelige iværksættere er lille, og generelt hersker der et maskulint narrativ inden for entreprenørskab. KvindeKompagniet fokuserer i sit arbejde særligt på netop rollemodeller og fortællingen om iværksætteri, ligesom vores aktiviteter har til formål at skabe inspiration, synlighed og debat - og i sidste ende flere kvindelige iværksættere og mere mangfoldighed på området.

Arbejdet i KvindeKompagniet understøtter FN's verdensmål nr. 5 om ligestilling mellem kønnene.

AKTIVITETERNE OMFATTER

MEDIE

PRODUKTION

For at give taletid til inspirerede rollemodeller

NETVÆRK & EVENTS

For at løfte i flok, så ingen kvinder står alene

POLITISK

DIALOG

For at skabe bedre vilkår for iværksætteri

ANALYSE & STRATEGI

For at bidrage med viden, indsigt og rådgivning

Kvinderne bag

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
bottom of page