top of page

Julia lacour krups

business angel, investor

Julia Krups heroshot.jpg

AT FINDE SIT EGET STÅSTED SOM NEXTGEN 

Julia laCour Krups er tredje generations NextGen ud af ikke mindre end to store iværksætterdynastier, nemlig danske Foss og tyske Krups.

Morfaren er danske Nils Foss, og da hun flyttede fra Tyskland til Danmark som 9-årig, kom hun meget tæt på den del af familien. Selvom det har defineret hendes liv på godt og ondt, har hun ikke oplevet at det som sådan har tynget hverken hende eller hendes søskende – faktisk mener hun tvært imod, at hendes forældre forsøgte at skærme hende og hendes søskende fra NextGen-ansvaret fra en tidlig alder.

Alligevel har hun brugt en del tid på at overveje, hvordan hun aktiverer sin familie-"legacy", fordi hun har været opmærksom på, at de, på godt og ondt vil påvirke både hvem hun er som "Julia”, og som barnebarn af en erhvervslegende. For eksempel har hun indset, at hendes familiebaggrund var en medvirkende årsag til, at hun valgte Copenhagen Business School som videregående uddannelse. Derfor har hun brugt meget krudt på at forstå og tilvirke det værdisæt, der gennem årene er blevet overgivet gennem familien, så det blev hendes eget. Hun har kort fortalt været på en givende rejse hen mod at finde sit eget ståsted som NextGen.

 

Den rejse fortæller Julia Krups om i dette podcast afsnit, og det er en virkelig inspirerende fortælling, som kan inspirere os alle, uanset om vi har iværksætteri i blodet eller ej. Julia Krups viser med kød og blod kort sagt, hvordan det drive, som forskerne i CBS fantastiske NextGen-projekt er i gang med at påvise og udforske, har mange ansigter og aspekter. 

»

Du giver den gas. Lige meget hvad du lver, så giver du den fuld skalle. Det er jo det, jeg har set omkring mig. Du lægger energi i det. Ja, det er et arbejde og du skal ikke ligge søvnløs om natten og græde. Men at du lægger dit liv og din sjæl i det, det har jeg taget med.

«

Julia laCour Krups, investor

Lyt til podcasten, der hvor du finder dine podcasts

bottom of page