top of page

Henrikke kylén pedersen

manigrip

Et eksamensprojekt på Aarhus Universitet var i 2016 startskuddet til det, der nu er den prisvindende virksomhed Manigrip, som specialiserer sig i hjælpemidler til gigtpatienter. Administrerende direktør og co-founder Henrikke Kylén Pedersen brændte som studerende på humaniststudiet Digital Design for at skabe noget, men vidste intet om at drive forretning.

Det gjorde de til gengæld i universitetets inkubator-væksthus, hvor Henrikke og hendes medstuderende mødte kommercielle kompetencer og inspiration til at arbejde videre med idéen om at blive iværksættere. Vejen har været snørklet og ikke ubetinget nem, men Henrikke synes, det er givende at skabe noget fra bunden og sjovt undervejs blive kastet ud i mange forskelligartede opgaver.

»

Det er meget vigtigt at kunne lade sig inspirere – om det så er af en rollemodel, en tendens eller en gruppe af mennesker. Det vigtigste er, at man kan spejle sig i nogen. Min far har været en af dem, jeg kunne spejle mig i, men jeg kan også rigtigt godt lide at spejle mig i andre kvindelige iværksættere og se, hvordan de gør det

«

Henrikke Kylén Pedersen, Manigrip

»

I det inkubator-miljø, jeg har været i, er der meget fokus på de kvindelige iværksættere. Der er workshops kun for kvindelige iværksættere, og da den første blev afholdt, var der venteliste, og der var så mange, der gerne ville være med.

«

Henrikke Kylén Pedersen, Manigrip

bottom of page