top of page

stine mølgaard sørensen

radiobotics

Lysten til selv at bestemme og ikke blot være en lille brik i store beslutninger var en del af motivationen, da Stine Mølgaard Sørensen blev iværksætter. Hun er medstifter af techvirksomheden Radiobotics, der specialiserer sig inden for machine learning til diagnosticering på baggrund af røntgenbilleder.

At udvikle ny sundhedsteknologi kræver mange penge, og Radiobotics har søgt nærmest alt, hvad der kan søges af både offentlig og privat funding. Som iværksætter er man ofte taknemmelig for alle investeringer, men Stines råd er, at man har is i maven og bruger tid på at finde de rette investorer, som kan være med til at bære virksomheden videre.

Stine betegner opstarten af Radiobotics som en kæmpe rejse, og hun føler sig privilegeret, fordi hun som iværksætter kan fylde sit arbejdsliv med noget, der føles som en hobby.

»

Det handler om, at have de rigtige mennesker omkring sig. Det er noget, Radiobotics har været rigtig gode til. Noget af det, vi taler rigtig meget om er, at vi skal være velforberedte og ikke tøve.

«

Stine Mølgaard Sørensen,  Radiobotics

»

En investor vil rigtig gerne teste dig. Og fordi du nogle gange er en lille smule desperat og vildt gerne vil have de penge, så glemmer du selv at teste investorerne. Og det skal man ikke.

«

Stine Mølgaard Sørensen, Radiobotics

»

Nogle gange kan jeg ikke sove om natten, fordi jeg bliver så spændt på nogle af de ting, vi skal. Jeg synes jo virkelig, at det er vigtigt at lave noget sundhedsteknologi, der virker. Det tænker jeg tit over.

«

Stine Mølgaard Sørensen, Radiobotics

bottom of page